Frilandsagurk ‘Tanja’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 20 stk.

45 kr.

Frisk frøpose med ‘Tanja’ Frilandsagurk. Dyrk din egen crunch og smag med disse lækre frø. Ideel til køkkenhaver og altaner. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201418358 Kategori:

Dyk ned i en verden af friskhed og autentisk smag med vores Frilandsagurk ‘Tanja’ frøpose. Denne frøpose indeholder ca. 20 frø af den lækre og velsmagende frilandsagurk ‘Tanja’, som vil berige din have med sprøde agurker, der emmer af solmoden smag og saft.

Frilandsagurk ‘Tanja’ er en robust og pålidelig sort, der trives bedst i veldrænet og næringsrig jord. Med den rette pleje og vanding vil du snart se dine planter vokse til en imponerende højde på 150-200 cm, og belønne dig med en rig høst af saftige agurker.

Forbered dig på en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, når du selv dyrker dine Frilandsagurk ‘Tanja’. Disse agurker egner sig perfekt til friske salater, lækre syltede agurker eller som en sund snack direkte fra haven.

Start din dyrkningsrejse ved at forspire frøene 2-3 uger før udplantning, som helst bør ske efter sidste frost. Ved at følge de medfølgende dyrkningsvejledninger kan du nemt og enkelt dyrke dine egne Frilandsagurk ‘Tanja’ og nyde de smagsfulde frugter af dit arbejde.

Tag kontrol over din madlavning og lad din have berige dig med friskhed og smag med vores Frilandsagurk ‘Tanja’ frøpose. Gør din have til et sandt frugt- og grøntparadis og nyd glæden ved at dyrke dine egne sunde og velsmagende agurker. Skynd dig at bestil din Frilandsagurk ‘Tanja’ frøpose i dag og kickstart din dyrkningsoplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Frilandsagurk ‘Tanja’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 20 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.