Lav Marvært ‘Kelvedon Wonder’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 50 stk.

45 kr.

Få dine grønne fingre i gang med vores økologiske frøpose. Dyrk dine egne Kelvedon Wonder ærter med Leve Marvært og nyd det friske udbytte.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203565635 Kategori:

Dyk ned i en verden af frodige grøntsager med vores ‘Kelvedon Wonder’ økologiske lavært frøpose. Denne frøpose indeholder omkring 50 frø, der vil tage din have til nye højder og forkæle dine smagsløg med sprøde og saftige ærter.

Lavært ‘Kelvedon Wonder’ er en ærtesort, der trives bedst i løs jord og i fuld sol. Denne sort er lidt varmekrævende, og det anbefales at vande planterne i tilfælde af tørke. Med disse økologiske frø kan du dyrke dine egne ærter i køkkenhaven og nyde den friske smag og knasende konsistens direkte fra planten til tallerkenen.

Vores ‘Kelvedon Wonder’ lavært frøpose er perfekt til både erfarne haveentusiaster og nybegyndere, der drømmer om at skabe en frodig og bæredygtig have. Med omkring 50 frø i hver pose er der rig mulighed for at så et væld af planter og skabe en smuk variation i din have.

Giv din have et løft med vores økologiske lavært ‘Kelvedon Wonder’ frøpose, og lad dig inspirere af naturens mirakler, som udfolder sig lige uden for dit vindue. Lad dig fortrylle af det grønne liv, du selv kan dyrke, og lad din have blive et oase af smag, duft og skønhed.

Vælg vores ‘Kelvedon Wonder’ lavært frøpose, og lad din have blomstre med økologisk velvære og smagfulde ærter, der vil forkæle dig og dine kære med naturens gaver. Så vælg bæredygtighed, vælg kvalitet, vælg vores ‘Kelvedon Wonder’ lavært frøpose til din haveeventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lav Marvært ‘Kelvedon Wonder’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 50 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.