Rosenkål ‘Igor’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 20 stk.

40 kr.

Lad dig fortrylle af den fortryllende Rose ‘Igor’ F1. Med denne frøpose får du ca. 20 stk. af denne skønne rose til din have. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900202526929 Kategori:

Rosenkål ‘Igor’ F1 er det ultimative valg for enhver haveentusiast, der sætter pris på friske, sunde grøntsager direkte fra haven. Med denne frøpose kan du dyrke dine egne lækre rosenkål med lethed og nyde den fantastiske smag og næringsværdi, som kun hjemmedyrkede grøntsager kan tilbyde.

‘Hvem er Igor?’ spørger du måske. Igor er ikke bare en almindelig rosenkål – han er en F1 hybrid, hvilket betyder, at han har arvet det bedste fra begge forældreplanter for at skabe en ekstraordinær sort med højt udbytte og fantastisk smag. Perfekt til danske vækstforhold trives Igor bedst i solrige omgivelser og er ekstremt modstandsdygtig over for kulde. Hvad mere kan man ønske sig i en grøntsag?

Når du dyrker rosenkål ‘Igor’ i din egen have, kan du glæde dig over en kontinuerlig forsyning af friskhøstede grøntsager. Denne frøpose indeholder cirka 20 frø, hvilket giver dig rig mulighed for at skabe en imponerende rosenkålshøst, som du kan nyde sammen med venner og familie i løbet af sæsonen.

For at opnå de bedste resultater med rosenkål ‘Igor’ anbefales det at forspire frøene 4-6 uger før udplantning. Det er også en god idé at beskytte dine planter mod skadeinsekter ved at overdække dem med fiberdug, hvilket vil sikre sunde og lækre rosenkål uden bekymringer.

Så tag skridtet og tilføj rosenkål ‘Igor’ F1 til din have i dag. Lad dig inspirere af den glæde og tilfredshed, som kommer ved at dyrke dine egne grøntsager og vid, at du har valgt en kvalitetsfrøpose, der vil sikre en vellykket høst. Lad Igor guide dig på din rejse mod friskhed og smagfuldhed i haven – du vil ikke fortryde det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rosenkål ‘Igor’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 20 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.