Rosenkål ‘Igor’ F1 Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 20 stk.

40 kr.

Forkæl din have med Øko Rosenkål ‘Igor’ F1 frøpose. Giv dine grøntsager en sund start med disse kvalitetsfrø. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201448814 Kategori:

Forestil dig at have din egen økologiske rosenkålhave fyldt med saftige og sunde rosenkål ‘Igor’. Med vores frøpose med ca. 20 frø kan du nemt dyrke dine egne lækre rosenkål fra start til slut og glæde dig over en høst af frisk og nærende grøntsager direkte fra din egen have.

Rosenkål ‘Igor’ er en fantastisk F1-hybrid, der er skabt til at give dig en rig og velsmagende høst. Disse rosenkål er ikke blot velsmagende, men også utroligt sundhedsbringende med deres høje indhold af vitaminer, mineraler og antioxidanter. Med vores økologiske frø kan du være sikker på, at du dyrker dine rosenkål på en bæredygtig og naturlig måde, der skåner miljøet og din sundhed.

Trivsel er nøglen til en vellykket rosenkålshøst, og med vores frøpose kan du nemt følge med i dyrkningsprocessen. Rosenkål ‘Igor’ trives bedst i et solrigt miljø og er kendt for sin modstandsdygtighed overfor kulde. For at beskytte dine planter mod skadeinsekter som sommerfugle, møl og fluer anbefales det at overdække dem med fiberdug.

Med en forventet højde på op til 25 cm vil dine rosenkålplanter hurtigt vokse sig store og sunde under de rette forhold. Forspiring af frøene anbefales 4-6 uger før udplantning for at sikre en optimal vækst og høst. Snart vil du kunne høste dine egne sprøde og velsmagende rosenkål til glæde for både dig og din familie.

Så kast dig ud i væksten af dine egne rosenkål ‘Igor’ med vores økologiske frøpose og oplev glæden ved at dyrke dine egne sunde og lækre grøntsager derhjemme. Lad naturens kræfter guide dig på vejen til en bæredygtig og berigende høst, og lad dine grønne fingre føre dig til succes i din egen rosenkålhave. Bestil din frøpose i dag og kom godt i gang med at skabe din helt egen høst af friske og smagfulde rosenkål.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rosenkål ‘Igor’ F1 Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 20 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.