Salvie ‘Berggarten’ (Storbladet) 1 liter potte

55 kr.

Opdag skønheden ved Salvie ‘Berggarten’. Denne storbladede plante er perfekt til din have med sit aromatiske løv og smukke blomster. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201414894 Kategori:

Salvie ‘Berggarten’ er en ægte skat i enhver have, og med god grund. Denne smukke plante er ikke kun et dekorativt element, men også en højt værdsat urt med en lang historie og utallige fordele. Med dens bløde, duftende grågrønne blade og lilla blomster i tykke, tætte stande er denne Salvie-sort en fryd for øjet og sanserne.

Denne særlige variant af Salvie ‘Berggarten’ trives bedst i omgivelser med masser af lys, helst i direkte sollys. Den kan modstå en vis grad af tørke, hvilket gør den til et lavvedligeholdelsesvalg for enhver haveentusiast. Med en imponerende højde på op til 50 cm og en anbefalet plantetæthed på 5-6 planter pr. kvadratmeter, vil denne plante hurtigt fylde dit udendørs areal med livlige farver og skønhed.

Salvie er kendt for sine medicinske egenskaber og kulinariske muligheder. Bladene kan bruges friske eller tørrede til at tilføje smag til en række retter, fra saucer til kødretter og salater. Salvie er også kendt for sine gavnlige virkninger på sundheden, herunder at være rig på antioxidanter og have antiinflammatoriske egenskaber.

Med blomstringstiden fra juni til august vil du kunne nyde synet af de smukke lilla blomster i din have og tiltrække nyttige insekter som bier og sommerfugle. Salvie ‘Berggarten’ er en fantastisk plante at tilføje til enhver køkkenhave, staudebed eller krydderurtehave og vil helt sikkert bringe glæde og inspiration til din udendørs oase.

Så hvorfor ikke tilføje et strejf af elegance og funktionalitet til din have med Salvie ‘Berggarten’? Med denne 1 liters potte får du en sund og velformet plante, der er klar til at blive plantet ud og berige dit udendørs rum med dens skønhed og gavnlige egenskaber. Tag din have til næste niveau med Salvie ‘Berggarten’ og skab et pusterum af naturlig lykke og velvære lige uden for din dør.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Salvie ‘Berggarten’ (Storbladet) 1 liter potte”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.