Salvie ‘Purpurascens’ (Rødbladet) 1 liter potte

55 kr.

Giv din have et strejf af elegante farver med vores Salvie ‘Purpurascens’. Den perfekte blanding af skønhed og nem vedligeholdelse. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900200303024 Kategori:

Dyrbare kunder, lad mig introducere jer for vores smukke Salvia ‘Purpurascens’ (Rødbladet) i en 1 liters potte. Dette farverige og aromatiske staude er en skønhed i enhver have og vil med garanti tilføre et strejf af elegance til dit udendørs rum.

Salvia ‘Purpurascens’ er en nem plante at dyrke og trives bedst i en solrig placering med godt drænet jord. Dens dunede, aromatiske blade i smukke violet toner er en fryd for øjet og et sandt mesterværk i sig selv. Når planten blomstrer fra juni til august, vil du blive belønnet med buttede, oprette stande af lækre violetfarvede blomster, der tiltrækker sommerfugle og bier, og bidrager til en fyldig og blomstrende have.

Med en højde på omkring 40 cm er Salvia ‘Purpurascens’ en alsidig plante, der passer perfekt i både blomsterbede, krukker og i en staudehave. Du kan også vælge at plante flere Salvia ‘Purpurascens’ sammen for at skabe en imponerende effekt med deres farverige blade og blomster.

Meget egnet til brug som krydderurt i køkkenet, kan du også nyde godt af Salvia ‘Purpurascens’ på middagsbordet. Tilføj et strejf af den aromatiske smag af salvia til dine retter og høst friske blade direkte fra din egen have.

Forkæl dig selv og din have med vores Salvia ‘Purpurascens’ i en 1 liters potte til en pris af kun 54.95. Tag naturens skønhed med hjem og skab en oase af farver og duft i din egen have. Giv din have et løft med denne skønhed og lad dig fortrylle af Salvia ‘Purpurascens’.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Salvie ‘Purpurascens’ (Rødbladet) 1 liter potte”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.