Salvie ‘Tricolor’ (brogetbladet) 12 cm potte

30 kr.

Forkæl din have med brogetbladet Salvie ‘Tricolor’. Skab farverig kontrast med dette smukke og aromatiske krydderi. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203785713 Kategori:

Dyk ned i en verden af farver og duft med denne smukke ‘Tricolor’ Salvie i en 12 cm potte. Denne brogede plante vil bringe en ekstra dimension til dit hjem med sine flerfarvede og ovalformede blade. Salvieplanten trives bedst under normale forhold og vil normalt vokse til en højde på mellem 30-50 cm og en bredde på 20-40 cm, hvilket gør den ideel til både indendørs og udendørs brug.

Denne middeltvoksende Salvieplante er en perle i enhver have eller stue. Med dens unikke farver og form er den en fryd for øjet og vil med garanti tilføre et strejf af friskhed og liv til ethvert rum. Salvie ‘Tricolor’ trives bedst i opretstående beplantninger, hvor den kan plantes med en afstand på ca. 55 cm mellem hinanden.

Denne Salvieplante er ikke kun en fryd for øjet, den har også en skøn duft, som vil sprede sig i dit hjem og skabe en behagelig atmosfære. Salvie er desuden kendt for sine gavnlige egenskaber og kan anvendes i madlavning, tebrygning eller endda til aromaterapi. Med denne ‘Tricolor’ Salvie får du ikke bare en smuk plante, men også en kilde til velvære og sundhed.

Tag din indretning til nye højder med denne brogede Salvieplante, der vil tilføre et strejf af farverig skønhed til dit hjem. Lad dig fortrylle af dens unikke udseende, dens behagelige duft og dens helbredende egenskaber. Inviter naturen indenfor med denne smukke ‘Tricolor’ Salvie i en 12 cm potte, og lad dig inspirere af dens skønhed og velgørende kvaliteter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Salvie ‘Tricolor’ (brogetbladet) 12 cm potte”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.