Slangeagurk ‘Louisa’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 4 stk.

45 kr.

Dyrk dine egne saftige og velsmagende slangeagurker med ‘Louisa’ F1 frøposen. Perfekt til haveentusiaster og grøntelskere.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201418362 Kategori:

Denne frøpose med Slangeagurk ‘Louisa’ F1 er din genvej til at dyrke saftige og sprøde agurker lige fra din egen have. Med omkring 4 frø i hver pakke kan du skabe din egen frodige agurkeplantage og nyde de friske råvarer lige fra planten til middagsbordet. Slangeagurk ‘Louisa’ F1 er en robust og produktiv sort, der trives bedst i næringsrig, veldrænet jord med regelmæssig vanding. Du vil elske at se disse smukke planter vokse op ad et espalier og udvikle saftige, lange agurker.

Slangeagurk ‘Louisa’ F1 er velegnet til dyrkning i drivhus eller direkte i haven, og den bliver typisk omkring 150-200 cm høj. Med den rette pleje og opbinding vil du opnå en rig høst af lækre agurker, klar til at blive brugt i salater, som snacks eller i diverse retter. Topkapp planten, når den når den ønskede højde, for at sikre en god vækst og udvikling.

Dyrkning af dine egne grøntsager giver dig ikke kun mulighed for at nyde frisk og sundt mad, men det giver også en følelse af tilfredshed og glæde at kunne høste direkte fra din egen have. Med Slangeagurk ‘Louisa’ F1 frøposen kan du komme i gang med din egen dyrkningseventyr og skabe smagfulde øjeblikke for dig selv og dine nærmeste. Så lad haven begynde at gro med denne fantastiske frøpose, og lad dit grønne tommelfinger skinne. Tag det første skridt mod en bæredygtig, sund og berigende livsstil med Slangeagurk ‘Louisa’ F1 frøposen i hånden. Enkelhed, friskhed og glæde venter på dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Slangeagurk ‘Louisa’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 4 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.