Squash ‘Black Beauty’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 6 stk.

40 kr.

Dyrk din egen lækre squash med vores øko frøposer. Få 100% naturlige squash med nem såning og høj høst. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201449712 Kategori:

Squash ‘Black Beauty’ er en sand favorit i enhver øko-have, og med denne frøpose får du hele 6 frø til at starte din egen høst af lækre squash. Disse smukke sorte squashfrugter vil være et imponerende syn i din have og tilføje en masse kulinarisk glæde til dine måltider.

Frøene i denne frøpose er økologisk dyrket og af høj kvalitet, hvilket sikrer dig en sund og bæredygtig høst. Squash ‘Black Beauty’ er kendt for sit saftige kød og delikate smag, der gør den velegnet til en lang række retter. Brug den i salater, grillet, bagt eller stegt – mulighederne er uendelige.

Med en højde på 20-40 cm er ‘Black Beauty’ en kompakt plante, der trives bedst i solrige omgivelser. Du kan så frøene 3-4 uger før udplantning, og med lidt kærlig pleje vil du snart have smukke squashplanter spirende i din have. De sorte frugter er ikke kun smukke at se på, de er også fyldt med sunde næringsstoffer og vitaminer.

Dyrkning af dine egne grøntsager er ikke kun en fornøjelse, det er også en fantastisk måde at sikre dig friske og sunde produkter direkte fra din egen have. Med Squash ‘Black Beauty’ fra denne frøpose kan du nyde den skønne smag af hjemmedyrkede squash og samtidig bidrage til en mere bæredygtig livsstil.

Giv dig selv og din have en gave med disse frø, og begynd rejsen mod en rig og smagfuld høst af squash ‘Black Beauty’. Lad dig inspirere af naturens skønhed og smag, og skab dine egne smagsoplevelser lige fra haven til middagsbordet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Squash ‘Black Beauty’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 6 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.