Squash ‘Ola Escaladora’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 3 stk.

40 kr.

Forkæl dine smagsløg med vores økologiske squashfrø. Dyrk dine egne lækre og sunde grøntsager med lethed. Bestil nu og kom i gang.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900202526958 Kategori:

Forny dit køkkenhaveeventyr med vores økologiske Squash ‘Ola Escaladora’ frøpose. Denne fantastiske frøpose er din nøgle til at dyrke smagfulde, sunde og bæredygtige squash i din egen have. Med ca. 3 frø i hver pakke har du rig mulighed for at skabe en frodig squash-plantage, der vil forsyne dig med en rig høst hele sommeren.

Squash ‘Ola Escaladora’ er en ægte højdespringer i køkkenhaven og trives bedst på et solrigt sted, gerne espalieret. Med en potentiale højde på mellem 150-500 cm, kan du skabe en imponerende vertikal have, der ikke kun tilføjer skønhed, men også fungerer som en pladsbesparende løsning. Ved at toppe eller beskære sideskuddene kan du styre plantens vækst og forme den, som du ønsker.

For at maksimere dine squash-planter anbefales det at forspire frøene 3-4 uger før udplantning. Så et frø per potte i gødet jord, og vær vidne til, hvordan dine små frø hurtigt spire og vokse sig til sunde og frodige planter. Med vores økologiske frøpose kan du være sikker på, at du dyrker dine squash med omtanke for både naturen og din egen sundhed.

Squash ‘Ola Escaladora’ er mere end bare en grøntsag; det er en mulighed for at fordybe dig i jordens gaver, følge naturens cyklus og opnå en ny forståelse for bæredygtig madproduktion. Med vores frøpose i hånden har du adgang til en verden af smag, sundhed og glæde, som du selv kan være med til at skabe. Så grib chancen, plant frøene, og lad din have summe af liv og næring med vores Squash ‘Ola Escaladora’ frøpose.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Squash ‘Ola Escaladora’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 3 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.