Vintergulerod ‘Chantenay Red Cored 3’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 150 stk.

30 kr.

Tag din have til næste niveau med vores Chantenay Red Cored 3 vintergulerodfrø. Glæd dig til en rig høst med saftige, velsmagende gulerødder. Let at dyrke og fyldt med smag. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201444331 Kategori:

Dygtige haveentusiaster og madelskere, lad mig præsentere jer for en sand perle blandt vintergrøntsagerne – Vintergulerod ‘Chantenay Red Cored 3’. Med vores frøpose kan du dyrke din egen forråd af saftige, søde gulerødder, der vil bringe både farve og smag til din vinterhave.

Disse vintervenlige gulerødder trives bedst i stenfri, muldrig og veldrænet jord, og med den rette pleje og vanding vil du snart høste en rig høst. Vintergulerod ‘Chantenay Red Cored 3’ foretrækker at blive udtyndet og ukrudt fjernet regelmæssigt, så planterne har optimal plads og ressourcer til at vokse sundt og kraftfuldt.

Med en forventet højde på mellem 20-40 cm er disse gulerødder perfekte til dyrkning i køkkenhaver, altaner eller endda krukker. Forestil dig at kunne gå ud i din egen have og hente friske, sprøde gulerødder til dine vinterretter – en sand fornøjelse for både krop og sjæl.

Med vores frøpose får du ca. 150 frø, så du kan være sikker på en rigelig forsyning af lækre vintergulerødder til hele sæsonen. Lad dig inspirere af naturens kraft og skønhed, og skab din egen lille oase af madglæde og bæredygtighed med Vintergulerod ‘Chantenay Red Cored 3’.

Så tag det første skridt mod en smagfuld og berigende høst – køb vores frøpose i dag og lad din have blomstre med friske, hjemmedyrkede gulerødder, der vil glæde dine smagsløg og berige dit liv med autentisk smag og bæredygtig glæde. Optjen din egen høstfulde belønning og skab forbindelse til naturens utrolige kræfter gennem dyrkning af Vintergulerod ‘Chantenay Red Cored 3’.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vintergulerod ‘Chantenay Red Cored 3’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 150 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.