Bladbede ‘Fireworks’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 30 stk.

40 kr.

Forny din have med farvestrålende Bladbede ‘Fireworks’ frøpose. Økologisk dyrket og perfekt til at tilføje lidt ekstra flair til din have.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900202598805 Kategori:

Bladbede ‘Fireworks’ er en ekstraordinær sort, der med sin sprudlende og farverige løv kan lyse op i enhver have. Denne økologiske frøpose indeholder ca. 30 frø, der vil give dig smukke og dekorative planter med stribet, rød-gul løv. Bladbede ‘Fireworks’ er ikke blot en fryd for øjet, men også en sund og velsmagende grøntsag. De unge blade har en mild og delikat smag, der egner sig perfekt til salater og som pynt på retter.

Denne sort trives bedst på et solrigt sted i næringsrig, veldrænet jord. Bladbede ‘Fireworks’ kan blive mellem 30-50 cm høj og er let at dyrke, selv for nybegyndere. Du kan direkte så frøene, når jordtemperaturen er over 15 grader Celsius, hvilket gør det nemt at komme i gang med at dyrke dine egne farverige blade.

Med Bladbede ‘Fireworks’ i din have kan du skabe en unik og spektakulær atmosfære, der vil imponere og glæde dig selv og dine gæster. Lad ikke denne mulighed for at tilføre din have ekstra liv og farve gå tabt – bestil din økologiske frøpose med Bladbede ‘Fireworks’ i dag og se din have blomstre og stråle med farver og smag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bladbede ‘Fireworks’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 30 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.